Stockholm

Nu är vi på semester i Stockholm eller rättare sagt söder om Stockholm i Tungelstad. Här har vi lånbytt hus med en “lofsian” familj härifrån, vi har deras hus och de har vårt hus, toppenbra!

Vi kom hit igår eftermiddag och hann bara slänga in våra saker och gå en snabb husesyn innan vi var tvungna att bege oss mot Dalarö, dit vi var inbjudna på grillat hos en annan “lofsian-familj” med 3 härliga barn.
Vi fick en mycket trevlig kväll med god mat och mycket skratt och prat, samt en promenad som visade upp lite av Dalarö samt Dalarös sjöräddningsstation som mannen i familjen var mycket engagerad i, mycket intressant.

20140727-221205-79925217.jpg
Sander i sjöräddningens svävare inne på stationen.

Vid närmare midnatt var det dags att åka “hem” igen.

Idag bestämde vi oss för att ta en lugn dag och landa lite här i Stockholm, barnen ville leka i “sina nya rum” och vi var rätt nöjda med att ta det lugnt. Kändes också som om vi valde rätt dag att vara kvar hemma då det kom världens åskskur och det blev tydligen kaos inne i Stockholm med översvämningar.

Imorgon ska vi ta pendeln in till Stockholm city och besöka slottet och vaktavlösningen, barnen hoppas på att få träffa kungen…. 😉
Tänkte ta oss till någon mysig lekplats också, ja vi har ingen brådska och inte massa saker inplanerade denna semester och det känns så skönt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s