Motivation kommer inte gratis.

Nu var det nästan en månad sedan jag skrev. Jag har haft en tuff period. Motivationen har inte varit på topp, utan jag har fått tvingat mig själv till att träna, det har inte gått av sig själv om man säger så.

Jag tror det stora problemet är att jag tänker för mycket, jag tänker att jag inte orkar eller har lust och det är det sämsta man kan göra. Man ska inte tänka, utan bara göra 🙂

Jag har inte låtit bli att träna under den här perioden, absolut inte. Men det har varit tuffare.

Jag har nått mitt mål för 2014, 200 träningspass under hela året, så det har jag fått utöka till 230 pass, så det är jag givetvis jätteglad och även stolt över. 200 pass är jättebra!

IMG_5039.PNG

Idag hade jag planerat att träna, jag valde mellan två pass, ett riktigt tungt marklyft pass eller ett löppass med intervaller. Båda är sjukt jobbig men på helt olika sätt.

Jag valde löppasset, jag ska ju faktiskt till Stockholm om en månad och springa tunnelrun… Måste få några mil till i kroppen tills dess, för just nu är det sjukt jobbigt.

IMG_5042.JPG

Nu ikväll när det är gjort, känns det så skönt och nu ska jag sätta mig ner och planera kommande träningsvecka och vet ni vad, jag ska försöka att inte tänka, utan bara köra 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s